Norsk
Gamereactor
nyheter

Vinn billetter til Score den 29. og 30. november i Trondheim!

Konsertsuksessen Score er tilbake og vi har noen billetter vi har lyst til å gi bort til noen heldige vinnere!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den 29. og 30 november slår Score seg sammen med Trondheim Symfoniorkester og Opera og vi har billetter til begge forestillingene!

Score- Orchestral Game Music er et konsertformat som kombinerer spillmusikk med en klassisk fremførelse, og er absolutt verdt å få med seg. På konserten i Trondheim er det Nick Davies som er dirigent, Orvar Säfström som er konferansier (utrolig herlig og underholdende fyr) og den ekstremt talentfulle og nydelige Sabina Zweiacker som bidrar med sang.

På konserten får du blant annet høre musikk fra Everybody's Gone to the Rapture, Sonic the Hedgehog, Final Fantasy VI, Conan Exiles, Battlefield 1, Halo, The Witcher 3, Bloodborne, Assassin's Creed IV/ Black Flag, Wing Commander, Secret of Mana, MegaMan, Horizon Zero Dawn, Final Fantasy VI.

Hvis dette høres interessant ut, og du befinner deg i Trondheimsområdet, anbefaler vi deg å delta i konkurransen. Vi har nemlig 2 billetter hver vi skal dele ut til 3 heldige vinnere!

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss i kommentarfeltet hvem du vil ta med deg på konserten og hva du gleder deg mest til å høre.

Vi trekker tre heldige vinnere på fredag!

Vinn billetter til Score den 29. og 30. november i Trondheim!


Loading next content