Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Detroit: Become Human

Detroit: Become Human og Paris Games Week-kontroversen

"Vi kommer ikke til å vike unna de temaene som er nødvendige for å fortelle denne historien."


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Under Sony sin konferanse på Paris Games Week presenterte Quantic Dream en demo som skapte en del kontrovers. Mange, men ikke alle, var kritiske til misbruket og volden i demoen. Under Lisbon Games Week fikk vi sjansen til å slå av en prat med hovedmanusforfatteren til spillet, Adam Williams, om studioets tanker rundt kontroversen.

"Vi hadde ikke som mål å lage en sånn scene, men det var dit historien tok oss. Vi forteller en historie med mye dybde, og noen ganger fører det oss til veldig mørke steder. Hvis bøker og filmer ikke skyr unna å utforske disse temaene, så burde ikke spill heller det, så lenge det gjøres med respekt og ansvar, og det har vært prioriteten vår fra starten av. Målet vårt er ikke å utnytte disse temaene, eller utforske dem uten motiv eller grunn."

"Vi kommer til å holde oss tro mot vår, og David Cages, visjon og den visjonen er å fortelle en ærlig historie som setter sitt preg på spilleren på en betydningsfull måte. Vi kommer ikke til å vike unna de mørke stedene, så lenge de samsvarer med visjonen vår. Vi kommer aldri til å fortelle en historie som glorifiserer vold, men samtidig så føler vi ikke at spillet vil ha like stor innvirkning uten disse temaene. Det ville ikke vært et ærlig blikk på samfunnet vi lever i hvis vi ekskluderte dem."

Du kan se demoen som startet kontroversen i bunnen av nyhetssaken. Det fulle intervjuet med Adam Williams er rett rundt hjørnet. Detroit: Become Human kommer til PlayStation 4 i 2018.

Er dette et spill du ser frem til? Hva er favoritten din blant spillene til David Cage?

Detroit: Become HumanDetroit: Become Human