Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Aquatic-oppdatering sender Minecraft til havets bunn

Finn sunkne skatter ved hjelp av delfiner!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På Minecon Earth kunngjorde Jens Bergensten at Aquatic-oppdateringen til Minecraft kom til å ta oss med til havets bunn og gi oss en del nye marititme elementer vi kan utforske og leke oss med.

Aquatic-oppdateringen legger til ny vegetasjon og nye tropiske fiskearter, i tillegg til vanlig laks. Mojang jobber også med varme og kalde biomer som kommer til å gi spillet korallrev og isfjell og enda flere spennende omgivelser å utforske. De jobber også med en måte å simulere vann mer troverdig på, men det har vist seg å være lettere sagt enn gjort, sa Bergensten.

Bergensten sa også at det kommer til å dukke opp skipsvrak, sunkne skatter og, ifølge Destructoid kommer det også et nytt våpen, en trident. Dette spydet kan brukes som slagvåpen eller kastevåpen, og oppgraderer man det kommer spydet tilbake på magis vis når du kaster det.

For mer informasjon om oppdateringen kan du sjekke ut dette klippet. Bergensten ga ikke noen dato for oppdateringen, men nevnte at den kom til å dukke opp i 2018.

Hva synes du om de kommende forandringene?

MinecraftMinecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...



Loading next content