Norsk
Gamereactor
nyheter

Det beste Black Friday har å by på!

Finn frem lommeboka...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er den tiden på året hvor alle butikker slenger opp dørene og inviterer til salgsbonanza, og de digitale butikkene er intet unntak! Så vi har saumfart internettet på jakt etter de beste tilbudene på alle de store plattformene:

Nintendo

Dessverre for Switch-eiere er tilbudene her ikke fullt så imponerende som på andre plattformer. Her i Europa er det bare tilbud på en håndfull med spill, blant annet er det 25% rabatt på The Binding of Isaac: Afterbirth+ og Rayman Legends: Definitive Edition, 30% rabatt på NBA 2K18, og 20% rabatt på Gold Edition av Mario + Rabbids Kingdom Battle. Ta turen hit for å se flere av tilbudene til Nintendo.

PlayStation

Sony, derimot, har tilbud på spill til alle hovedplattformene sine (PS4, PSVR, PS3, Vita), inkludert Gran Turismo Sport (50% rabatt), FIFA 18 (40% rabatt), Uncharted: The Lost Legacy (50% rabatt), Grand Theft Auto V (60% rabatt), Wolfenstein II: The New Colossus (50% rabatt), Persona 5 (50% rabatt), og du kan også få 50% rabatt på Titanfall 2 og Revolution-utgaven av Battlefield 1. Gå hit for å ta en nærmere titt på alle tilbudene.

Xbox One

Xbox One har også en imponerende mengde titler du kan få for en slikk og ingenting, blant annet The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (60% rabatt), Bioshock: The Collection (67% rabatt), Xcom 2 (67% rabatt), Quantum Break (50% rabatt), Assassin's Creed Origins (30% rabatt), Forza Motorsport 7 (20% rabatt), Gears of War 4 (50% rabatt), Dirt 4 (50% rabatt), Overwatch (50% rabatt), and Halo Wars 2 (50% rabatt). For en fullstendig oversikt over alle spillene som er på tilbud, ta turen hit.

PC

Til PC er det altfor mange tilbud til at vi kan ramse opp alle. Litt av et luksusproblem! Men er du ute etter et par billige spill til samlingen din kommer du garantert til å finne noe du liker, for å si det sånn. Det er bare å ta turen over til Steam, og lide valgets kval. Steam-salget varer frem til den 28.november, så du har litt tid på å bestemme deg.

Andre nettbutikker som har gode tilbud inkluderer GOG.com, Humble Store, Green Man Gaming og Gamersgate.

Vi ønsker deg god tilbudsjakt, og si gjerne ifra om du finner noe kult!

Det beste Black Friday har å by på!


Loading next content