Norsk
Gamereactor
nyheter
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Nytt kort til Hearthstone: Kobolds & Catacombs - Dragon's Fury

Control Mage ble plutselig en enda større trussel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi befinner oss midt i et avsløringsbonanza for den kommende Kobolds & Catacombs-utvidelsen, og Blizzard har nettopp sluppet et nytt kort.

Dragon's Fury er en episk mage spell som koster fem mana, som avslører et annet spell-kort i stokken din - men som ikke trekker det. Kostnaden til dette kortet blir så delt ut som skade til alle minions på brettet. Kortet kan sammenlignes med Dragonfire Potion, som er mer pålitelig, eller Felfire Potion, som koster seks mana men gir fem i skade til alle figurene. Skaden til Dragon's Fury er avhengig av hvilket spell-kort det avslører.

Som med mange andre kort som har blitt avslørt til utvidelsen så langt, har også dette kortet et tilfeldig element ved seg, men det elementet kan kontrolleres til en viss grad ved å bare inkludere spell-kort som koster mye mana i stokken din. Kortet kan funke himla bra i Quest Mage, hvis du kun inkluderer kort som Cabalists Tome i stokken din, da du er garantert fem i skade til alle minions, og sannsynligheten for at det er mange minions på brettet er lav.

Kortet funker også bra sammen med Medivh, Babbling Brook, Shimmering Tempest, Artificer og Tyrant, som kan gi Dragon's Fury ekstra verdi. Og så må du ikke glemme Dragoncaller Alanna; jo flere spells som koster fem mana eller mer du bruker, jo flere 5/5 Dragons kan du påkalle. Bare ikke bruk Dragon's Fury ETTER å ha spilt Dragoncaller Alanna, siden Dragon's Fury ikke gir immunitet til de dragene som er på brettet.

Men Arena er nok der dette kortet kommer til sin rett, siden spellkort er sjeldnere her, og de man faktisk velger har for vane å koste en del. Hvis du vil gjøre spillet litt ekstra morsomt putter du en Flamestrike eller to i stokken din, kanskje en Firelands Portal og en Pyroblast også. Dette kortet har potensiale til å påføre enormt mye skade, men det gjenstår å se om det blir et standardkort i en Mage-stokk eller ikke.

Hva synes du om Dragon's Fury?

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterte tekster



Loading next content