Norsk
Gamereactor
nyheter
Jak 2: Renegade

Jak and Daxter-spillene kommer til PS4 neste uke

Nå er det tid for et gjensyn med Jak 2, Jak 3 og Jak X: Combat Racing.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I vår kunne Naughty Dog og Sony avsløre at de hadde planer om å slippe de fire hovedspillene i Jak and Daxter-serien til PlayStation 4 i løpet av året. Originalen, Jak and Daxter: The Precursor Legacy, fikk vi allerede i august sammen med Uncharted: The Lost Legacy, mens vi har ventet i spenning på de tre andre. Nå vet vi endelig at de ikke har blitt utsatt.

Sony kan nemlig avsløre at Jak 2: Renegade, Jak 3 og Jak X: Combat Racing vil komme til PS4 den 6. desember, altså førstkommende onsdag. Dermed trenger vi ikke vente lenge på å spille klassikerne med bedre bildeoppløsning og trophy-støtte. Du kan se litt av hva som venter i traileren under.

HQ
Jak 2: Renegade

Relaterte tekster

Jak II: RenegadeScore

Jak II: Renegade

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Santa Monica-baserte Naughty Dog beviser igjen deres gameplaymessige og tekniske kvaliteter.

1
Jak 2: Renegade – nye skjermdumper

Jak 2: Renegade – nye skjermdumper

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Det er fortsatt en stund til oktober, men Jak & Daxters neste eventyr nærmer seg med stormskritt. Som hjelp til å fordrive ventetiden har vi fått inn en bunke ferske screens fra den nye plattform-revolusjonen. Klikk inn og se!

0
Jak II: Renegade - Preview

Jak II: Renegade - Preview

FORSPILL. Skrevet av Thomas Tangaard

Heldigvis traver ikke Naughty Dog i de samme triste fotsporene som forgjengeren - noe som er blitt normalt når man skal fortsette en spillserie.

0
Preview - Jak 2: Renegade

Preview - Jak 2: Renegade

FORSPILL. Skrevet av Thomas Tangaard

Jason Rubin er ikke kjent for å skryte, men når det kommer til Jak and Daxter 2 er han ikke redd for å brife med lovordene.



Loading next content