Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Mega Man 11

Mega Man 11 offentliggjort

Det har gått syv år siden forrige spill i hovedserien, men neste år blir det endelig mer.


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Da Capcom avslørte at de ville ha en livestream dedikert til Mega Man sitt kommende trettiårsjubileum i dag var det mange fans som ikke turte å få opp forhåpeningene om spennende annonseringer, men i stedet nøyde seg med å håpe på flere samlinger eller remastere. Dette var sannelig ikke nødvendig.

Det Capcom annonserte var nemlig Mega Man 11. I motsetning til samlingene vi har fått de siste årene vil dette være 3D-sprites med 2D-plattforming. Foreløpig vet vi at både Kazuhiro Tsuchiya og Koji Oda, gamle kjenninger av Mega Man-fans, jobber med spillet, og de sier at dette vil være en slags ny start for den velkjente karen. Akkurat hvordan ønsker de ikke å si enda, men forhåpentlig kommer Game Informer med mer informasjon ganske snart. Mega Man 11 er nemlig hovedartikkelen i det kommende bladet deres. Mens vi venter på det kan vi kose oss med traileren og skjermbildene under.

Mega Man 11
Mega Man 11Mega Man 11Mega Man 11Mega Man 11