Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
Mega Man 11

Mega Man 11 offentliggjort

Det har gått syv år siden forrige spill i hovedserien, men neste år blir det endelig mer.


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Da Capcom avslørte at de ville ha en livestream dedikert til Mega Man sitt kommende trettiårsjubileum i dag var det mange fans som ikke turte å få opp forhåpeningene om spennende annonseringer, men i stedet nøyde seg med å håpe på flere samlinger eller remastere. Dette var sannelig ikke nødvendig.

Det Capcom annonserte var nemlig Mega Man 11. I motsetning til samlingene vi har fått de siste årene vil dette være 3D-sprites med 2D-plattforming. Foreløpig vet vi at både Kazuhiro Tsuchiya og Koji Oda, gamle kjenninger av Mega Man-fans, jobber med spillet, og de sier at dette vil være en slags ny start for den velkjente karen. Akkurat hvordan ønsker de ikke å si enda, men forhåpentlig kommer Game Informer med mer informasjon ganske snart. Mega Man 11 er nemlig hovedartikkelen i det kommende bladet deres. Mens vi venter på det kan vi kose oss med traileren og skjermbildene under.

Mega Man 11
Mega Man 11Mega Man 11Mega Man 11Mega Man 11
Gamereactor

Magasinet

More

Juridisk info

More

Copyright 1998-2018 - Utgitt av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.