Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Hvem fikk tenne første lys i adventskransen vår?

Vi har trukket en vinner av den første adventskonkurransen vår!


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

På søndag var det første søndag i advent og vi feiret dette med en liten konkurranse, hvor man kunne vinne en gavepakke fra Microsoft og Activision. Premien består av
Disneyland Adventures, Rush: A Disney-Pixar Adventure, Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection, Super Lucky's Tale, Call of Duty WWII-tskjorte og powerbank, samt en Cayde 6-figur.

Spørsmålet som måtte besvares var: Hvis du kunne valgt en hvilken som helst Disney-film og laget spill av den, hvilken film ville du valgt og hvorfor?

Og den som hadde det beste svaret på dette spørsmålet var OnkelCleo!

"Tja, så lenge det er et Kingdom Hearts i produksjon er jo de mer kjøttfulle Disney-filmene teknisk sett "spillmatisert," men hvis noe, Hercules.

Det skulle vært mer eller mindre etter filmen, men fokusere mer på de tolv prøvelsene og hva slags utfordringer Hercules må gjennom som kjendis. Det skal selvsagt være monsterkamper, for hva pokker skal man med mytiske vesen og guder hvis man ikke banker dem opp? Historien i mer alminnelige begrep vil være Hercules' "rise and fall," som en gresk Petter Northug.

Utfordringen ville vært i å holde det like toneanliggende som filmen, og i den ånd ville du etter hvert endt opp som en slags gresk Nascar-fører, hvor du både før og etter en av de tolv prøvelsene ville vært nødt å reklamere for produktene dine, brus, sandaler eller actionfigurer for å ha råd til bedre utstyr. "Fellingen av den nemeiske løven er sponset av Herculade - great sugar, zero taste."

Mye humor for å trekke litt av alvoret rundt de mer mørkere delene som filmen inneholdt. Som når Hercules måtte til underverdenen og svømme i hva jeg antar er elven Styx, full av skrikende spøkelser, for å hente sjelen til Megara når han selv var svak. "Denne ekskursjonen til den mørke, døde underverdenen for å forhandle med Hades, er sponset av Helios' lanterner - en lykt du kan feste til din lomme. En lommelykt om du vil."

Gratulerer så mye!

Følg med neste søndag når vi skal tenne andre lys i adventskransen vår, og kjører ny konkurranse med ny premie.