Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
PlayerUnknown's Battlegrounds

Nå kommer de første Xbox-eksklusive klærne for PUBG

Første pakke kan kjøpes allerede i morgen.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det er fortsatt seks dager til PlayerUnknown's Battlegrounds kommer til Xbox One sitt preview-program, men både Microsoft og spillere verden over er selvsagt veldig spente allerede. Faktisk er førstnevnte så ivrige at de allerede nå begynner å slippe mer innhold til det.

Nå kan de nemlig avsløre at den første av de tre Xbox One-eksklusive klespakkene som ble annonsert i oktober kan kjøpes allerede fra i morgen av. Pakken heter som kjent Warrior Pack, og vil koste $9.99. Denne inneholder en finlandshette, en t-skjorte, en bukse, og et par tennissko. Om bildet under gjør deg interessert er det viktig å bemerke at pakken bare er tilgjengelig frem til 10. desember. Deretter må vi vente fire dager på neste pakke, Accessory Pack, som kommer 14. desember. Av bildet kan det se ut som denne vil inneholde en ny hatt, et par hansker og en ny bukse, men det kan også hende den kommer med et par sko. Denne blir tilgjengelig for $4.99 frem til 17. desember. Helt til slutt kommer Tracksuit Pack den 21. desember, og blir bare tilgjengelig frem til 22. desember, så der lønner det seg å være rask om du har lyst på klær som virkelig vil vises i grønne omgivelser for $4.99.

Er det noen av disse som frister?

Warrior Pack

PlayerUnknown's Battlegrounds
PlayerUnknown's Battlegrounds

Accessory Pack

PlayerUnknown's Battlegrounds

Tracksuit Pack

PlayerUnknown's Battlegrounds