Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Call of Duty: WWII

Slik blir Call of Duty: WWIIs Winter Siege-event

I morgen inntar vinteren strendene i Normandie med nye våpen og mer.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Sledgehammer Games var ganske tidlig ute med å si at de ville ha sesongbaserte eventer for Call of Duty: WWII, og i morgen kommer den aller første. Jeg håper du er glad i snø.

Winter Siege-siege eventen vil nemlig la alle kjempe på Carentan, multiplayerkartet som bare har vært tilgjengelig for season pass-eiere til nå. Dette er uansett ikke helt det samme, for den vesle byen er nå dekt med snø og ekstra julestemning. Det samme gjelder Headquarters. Strendene i Normandie vil også bli kaldere, samtidig som en ny selger vil la oss kjøpe nye vinterbaserte klær og nye våpen. Blant sistnevnte finner vi blant annet en ny kniv, ishakke, Gewehr 43, Sten, og en GPMG.

I neste uke får vi også mulighet til å teste ferdighetene i Gun Game igjen. På toppen av det hele vil det komme flere utfordringer som vil gi oss mulighet til å få fingrene i de nye våpnene, doble erfaringspoeng og mye annet moro hver uke, så her kan du nok regne med fulle servere frem til eventen avsluttes den 2. januar. Du kan se mer av vinter-Carentan, de nye våpnene og mer i traileren under.

Er dette du helt klart skal spille med vennene dine denne måneden?

Call of Duty: WWII