Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Overwatch sin vinter-event starter på tirsdag

Som vanlig venter det nye skins, snødekte kart, ny modus og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en uke med venting kan Blizzard endelig avsløre at Overwatch sin vinter-event, Winter Wonderland, vil komme tilbake den 12. desember.

I videoen hvor Jeff Kaplan offentliggjør dette kan han også bekrefte at det selvsagt kommer flere nye skins til denne eventen, og at blant annet Hanzo, Junkrat og Roadhog vil få legendariske skins. Dere som har lest tegneseriene har faktisk sett Hanzo sitt nye skin allerede. Disse er selvsagt ikke de eneste som får nye skins, men Kaplan ønsker ikke å røpe flere akkurat nå.

Samtidig vil Hanamura og King's Row bli fylt med snø og julestemning igjen, mens dette blir første gangen Black Forest gjøres om til vinteren. Da passer det godt at Meis Snowball Offensive også inntar skogen, samtidig som Ecopoint: Antarctica også er et alternativ.

Dette er dog ikke den eneste modusen som følger med i år. Nytt denne gangen er en modus kalt Mei's Yeti Hunt. Kaplan sier at dette er noe de nærmest betrakter som en boss-kamp. Her vil et lag bestående av fem Mei-er kjempe mot en annen spiller som er Winston kledd i et yeti-skin. Her skal Winston prøve å få tak i kjøtt uten å dø. Lykkes han med å få nok vil Primal Rage-ultimaten hans aktiveres, og dermed gjelder det bare å flykte for Mei-ene. Klarer Winston å drepe nok Mei-er vil han vinne, mens laget med flere spillere vinner om Winston dør. Et ganske interessant konsept spør du meg. Du kan se Kaplan forklare det selv i videoen under.

HQ
Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...



Loading next content