Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 3

Bayonetta 3 kommer eksklusivt til Nintendo Switch

Men Bayonetta og Bayonetta 2 kommer før den tid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I sommer kunne det virke som om Platinum Games hintet til at Bayonetta og Bayonetta 2 ville komme til Nintendo Switch, men etter måneder uten nytt begynt nok mange å miste håpet. Man skal aldri gi slipp på drømmene sine, folkens.

Reggie Fils-Aime tok nemlig ikke turen til The Game Awards bare for å feire at The Legend of Zelda: Breath of the Wild vant "Game of the Year", men også for å bekrefte at de to første Bayonetta-spillene kommer til Switch den 16. februar. Disse vil ikke bare se bedre ut heller, for Bayonetta 2 vil nå la oss spille med andre på samme nettverk, ta opptak av det vi gjør og ha amiibo-støtte. Det var uansett ikke den eneste grunnen til at Nintendo of America sin president var der.

Rett etterpå kunne han også gi oss den første teasertraileren for Bayonetta 3. Selve traileren røper ikke akkurat nevneverdig om gameplayet eller historien, men avslører blant annet at spillet vil komme eksklusivt til Switch en gang i fremtiden.

HQ
HQ
Bayonetta 3

Relaterte tekster

1
Bayonetta 3Score

Bayonetta 3

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Alles favorittheks er endelig tilbake, og hun er i toppform. Årets spill 2022 har ramlet over oss, påstår Tommy.

0
Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som forventet har Bayonetta 3 fått en meget god mottakelse av både media og vanlige spillere, og det kan virke som om Platinum var klare over suksessen før spillet ble...



Loading next content