Norsk
Gamereactor
nyheter
Dreams

Dreams ble vist frem på The Game Awards

Media Molecules kreative lille spill fikk oppmerksomhet på prisutdelingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har visst om Dream en liten stund nå. Media Molecule avslørte tross alt at de jobbet med spillet helt tilbake i 2013. Men siden da har det vært ganske stille fra den kanten... helt frem til i natt!

På The Game Awards viste Media Molecule endelig frem en ordentlig trailer som gir oss et innblikk i arbeidet studioet har lagt ned så langt.

De som er kjent med Media Molecules Little Big Planet vet at studioet drives av og vokser på felles kreativitet, og det virker som Dreams bygges rundt dette. I traileren ser vi en mann som sover i en gitarkasse (eller er det en kiste?), og det virker som vi skal gjøre drømmene hans bedre ved hjelp av vår egen kreativitet.

Etter det får vi noen glimt av de opplevelsene vi kommer til å kunne bygge med verktøyene spillet gir oss. Plattforming, racing, skyting - det blir garantert mye gøy å velge mellom. Ta en titt på traileren under her. Hva synes du om Dreams nå som du har fått sett litt mer av det?

HQ

Relaterte tekster

1
DreamsScore

Dreams

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at det ikke finnes et mer passende navn til Little Big Planet-skapernes nyeste spill, for her oppfylles drømmene til både skapere og spillere.



Loading next content