Norsk
Gamereactor
nyheter

Hvem fikk tenne andre lys i adventskransen vår?

Vi har trukket to vinnere av den andre adventskonkurransen vår!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På søndag var det andre søndag i advent og vi feiret dette med vår andre adventskonkurranse, hvor det sto om to spillpakker fra Activision. Disse spillpakkene besto av Call of Duty: WWII Digital Deluxe Edition til PS4, en Call of Duty: WWII Powerbank og en Call of Duty: WWII t-skjorte, Destiny 2 Digital Deluxe Edition til PS4 og en Destiny 2 Cayde 6-figur.

Spørsmålet som skulle besvares var:Hvis du hadde hatt muligheten til å leve i en av disse spillverdenene, hva skulle du hett og hvilken rolle skulle du hatt?

Nå har jeg lest gjennom alle svarene, og jeg må si at dere har vært himla oppfinnsomme denne gangen! Det har vært skikkelig mange bra svar, men det var så klart et par som utmerket seg:

Vinneren av CoD WWII-pakken er Cheezdoodle96 med svaret:

Hvis jeg hadde levd i Call of Duty: WWII sin verden, AKA andre verdenskrig så hadde jeg hett Vegard Sandanger Hauso, hatt en morfar som telte tyske fly for motstandsfolka og som nesten ble skutt av en tysker ved låven sin inntil en offiser stoppet ham, og ellers vært en helt vanlig nordmann under tyskokkuperte Noreg med drømmer om å leke motstandshelt. Jeg hadde lagt meg hver kveld fryktende for livet i et fullstendig mørklagt hus, jeg hadde gått nervøst forbi tyske soldater på gata og jeg hadde fulgt spent med på radioen om kvelden. Jeg kjenner ingen jøder, så jeg hadde heldigvis sluppet å bekymre meg for det.

Jeg hadde nok hatt noen venner som prøvde å hjelpe motstandsbevegelsen, og jeg ville hatt lyst å bli med, kanskje jeg ble med også noen ganger, men hvis dette hadde vært en film så hadde jeg vært han som stod nervøs i bakgrunnen og snakka om at vi kanskje ikke burde gjøre dette. Hadde jeg klart å overleve helt til frigjøringsdagen så hadde det vært helt fantastisk. Ubeskrivelig, virkelig. Hele Noreg i lykkerus, fest i alle gater, alle sammen høye på livet... Kanskje jeg til og med hadde fått mitt første kyss på denne dag. Jeg hadde i hvert fall vært ute i gatene og feiret med familie og venner til langt på natt, det er sikkert.

Og vinneren av Destiny 2-pakken er Gamezfan med svaret:

Hvis jeg skulle leve i Destiny-universet ville jeg ha vært en komplett nybegynner og utforsker som fikk anledningen til å utforske det for første gang. Jeg ville hatt et overdrevent dramatisk navn, som "Napalm McNukeson", og gått gjennom det som om det var et åttitalls skytespill.

Gratulerer så mye!

Følg med på søndag når vi tenner tredje lys i adventskransen vår, og kjører ny konkurranse med nye vinnere!

Hvem fikk tenne andre lys i adventskransen vår?


Loading next content