Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue 3

Ny Shenmue 3-figur avslørt!

Lakshya Digital gir YS Net en hjelpende hånd med å skape nye figurer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bildet i bunnen av nyhetssaken er en teaser for en ny figur som kommer til Shenmue 3. Jenta har foreløpig ikke noe navn, og det eneste hintet vi har fått fra gjengen til Yu Suzuki ved YS Net er at hun på et eller annet vis er forbundet med tempelet i bakgrunnen.

Bildet er også en måte for utviklerne å presentere et nytt samarbeid. Det indiske studioet Lakshya Digital er nå offisielt en den av Shenmue-prosjektet, og skal bidra med å skape nye figurer, blant annet. Den navnløse jenta er en smakebit på arbeidet deres.

Ifølge Gadgets, har Lakshya jobbet med flere japanske studioer den siste tiden, og bidratt med konsepter og kunst til spill som Bloodborne og Metal Gear Solid V.

YS lover at det kommer til å dukke opp en rekke figurer, og ber fansen om å følge med på utviklingen.

Shenmue 3 hadde en rekordbrytende kampanje på Kickstarter, hvilket gjorde at de ble plukket opp av Deep Silver, som skal gi ut spillet til PC og PS4 om ett års tid.

Hva er dine tanker om den nye, mystiske figuren?

Shenmue 3

Relaterte tekster

0
Shenmue 3Score

Shenmue 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Shenmue-fansen kan lære alle og enhver noe om tålmodighet, for de har ventet i hele atten år på Shenmue 3. Er spillet verdt ventetiden?

0
Shenmue 3 er gratis på PC

Shenmue 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Akkurat som i fjor er Epic Games ekstra snille på butikken sin de siste dagene av året, så også i år kan du få ett gratis PC-spill hver eneste dag. Dette starter allerede...



Loading next content