Norsk
Gamereactor
nyheter

Disney inngår massiv avtale med Fox

Eier nå rettighetene til flere Marvel-figurer, Futurama, Avatar, The Simpsons og mye mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en måned siden begynte det å gå rykter om at Disney var i samtaler med Fox om å kjøpe opp store deler av selskapet, og nå kan partene bekrefte at avtalen er i boks.

I pressemeldingen forteller de at avtalen, som er verdt omtrent 52,4 milliarder dollar i aksjer, gjør at Disney nå overtar rettighetene til blant annet X-Men, Deadpool, The Fantastic Four, Avatar, The Simpsons, Futurama, Modern Family, National Geographics og mange fler av Fox sine kjente TV- og film-universer. Som om det ikke var nok eier Disney nå også 30 prosent av streaming-tjenesten Hulu, så du kan banne på at det kommer mye mer innhold dit etter hvert.

Dette får jo selvsagt ikke bare økonomiske følger heller. Denne avtalen betyr blant annet at figurene i The Avengers kan møte på X-Men og si ordet mutanter, at Avatar nå har en enda større pengebinge bak seg, og mye mer. Nå skal det sies at vi ikke vet alle detaljene i avtalen, så Fox har kanskje satt noen begrensninger, men dette er i alle fall noe av det som kan skje om noen år. Det skal bli interessant å se hvordan flere av disse universene utvikler seg nå.

Hva synes du om denne avtalen?

Disney inngår massiv avtale med Fox


Loading next content