Norsk
Gamereactor
nyheter

Streameren Dr. Disrespect tar pause etter utroskap

Den populære karen viser virkelig sin menneskelige side.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av årets mest populære streamere har uten tvil vært Guy Beahm, eller Dr. Disrespect som personaen hans kalles. For bare en uke side vant han "Trending Gamer" på The Game Awards, og vant flere priser før det. Denne gangen er det uheldigvis tristere omstendigheter vi skriver nyheter om.

I natt starter Beahm nemlig en stream hvor han var ute av karakter, noe som raskt fikk mange til å forstå at noe var galt. Det er fra første stund klart at han gråter og har problemer med å snakke. Når han først får finner de rette ordene kan han fortelle at han har vært utro, og at han derfor vil ta en pause fra all streaming for å fokusere på familien sin. Han beklager til fansen og alle sponsorene, og sier at det han har gjort ikke er noe han støtter.

Slikt er selvsagt veldig triste nyheter, samtidig som det viser at disse personlighetene bare er vanlige mennesker de også. Elsk eller hat dem, men de er bare mennesker. Personlig håper jeg i alle fall at alt ordner seg for det som virker som en hyggelig kar.

Streameren Dr. Disrespect tar pause etter utroskap


Loading next content