Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: WWII

De første detaljene om Call of Duty: WWII-utvidelsen er klare

Nye multiplayerkart, et nytt War Mode-oppdrag og zombier venter i januar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Sledgehammer Games avslørte Call of Duty: WWII sin første utvidelse, Resistance, i oktober ønsket de i hovedsak bare å røpe at vi ville få tre nye kart og at utvidelsen ville slippes til PlayStation 4 den 30. januar. Nå er de klare for å fortelle litt mer.

De tre nye multiplayerkartene høres ganske varierte ut. Anthropod tar oss til det som da het Tsjekkoslovakia, og vil ha det klassisk tredelte designet vi har sett mye av i serien de siste årene. Går du i midten ber du nærmest om bråk siden begge sider av kartet har noen bygninger som har god utsikt den veien. Valkyrie er på sin side et medium stort kart som tar oss til Hitlers hovedkvarter, The Wolf's Lair. Occupation har nok mange av dere sett før, for det er nemlig bare en remake av Resistance fra Call of Duty: Modern Warfare 3.

Før lansering fokuserte jo markedsføringen en del på den nye War-modusen også, så det er ikke rart at det kommer mer av denne i utvidelsen også. Operation: Intercept tar oss til en liten by i Frankrike hvor vi må befri en gruppe franske soldater, sabotere fiendens kommunikasjonsmuligheter og deretter stoppe et tog mens horder av zombier angriper.

Seriens fokus på zombier er selvsagt også ved like andre steder også, så vi får i tillegg et nytt Nazi Zombies-kart kalt The Darkest Shore. Det har nå gått noen dager siden kaoset i The Final Reich, og vi befinner oss nå på en tåkelagt strand fylt med udøde av ulike slag (deriblant en ny boss).

Du kan se og høre utviklerne snakke mer detaljert om alt dette i videoen under.

HQ
Call of Duty: WWII

Relaterte tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet av Ford James

Støvlene er godt planta på bakken i vårt gjensyn med andre verdenskrig. Har Sledgehammer greid å gjennopplive serien?



Loading next content