Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Destiny 2s andre utvidelse avslørt

Atter en gang var noen litt for ivrige på publiseringsknappen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har det vært mye snakk om hvordan Destiny 2s første utvidelse, Curse of Osiris, både skuffer og gleder mange der ute. Det har derfor også vært mye diskusjon om hva den andre utvidelsen vil by på. Nå har vi fått noen detaljer tidligere enn planlagt.

I dag kom nemlig den amerikanske utgaven av PlayStation Store i skade for å legge ut Destiny 2 - Expansion II: Gods of Mars. Siden har nå blitt fjernet, men undertegnede fikk heldigvis tatt et skjermbilde noen sekunder før de oppdaget feilen. Her kan vi lese flere detaljer om akkurat hva utvidelsen vil by på. Som navnet indikerer vil turen gå til Mars denne gangen. Nærmere bestemt til Frigid Vale of Mars. Da får vi selvsagt også noen nye oppdrag, samtidig som beskrivelsen hevder at det vil være nye fiender også. Forhåpentligvis er det ikke bare snakk om Cabaler med ulike farger. Historiehintene får det til å virke som om det faktisk er snakk om helt nye fiender. Den kan nemlig fortelle at Charlemagne, som egentlig skulle være en del av Destiny, har blitt vekket til live, og har nå tatt Rasputin til fange. Denne andre utvidelsen vil la oss samarbeide med den myteomspunnede Ana Bray siden hun ønsker å vite mer om hvilke hemmeligheter Clovis Bray har holdt skjult.

På toppen av det hele får vi selvsagt også nye våpen og utstyr, samarbeidsaktiviteter og Crucible-arenaer, så det høres i alle fall interessant ut. Siden hevder at utvidelsen skal komme en gang i mars, så jeg tviler på at denne oppføringen var planlagt allerede i dag. Nå mangler det uansett bare et nytt Raid og litt annet småtteri for å gjøre meg fornøyd med innholdet i alle fall. Hva med deg?

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.



Loading next content