Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter

Det er 2018!

Nytt år, ny redaktør, nye muligheter.


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Da har vi ringt inn det nye året med brask og bram, rakettrøyken har lagt seg og vi starter på 2018 i god, eller varierende form. Nytt år betyr av en eller annen grunn blanke ark og nye muligheter. Vi har nyttårsforsetter vi skal holde, vi har mål vi skal nå og vi skal generelt forbedre oss som mennesker.

Apropos mål og forbedringer: Jeg har jo så klart som mål at GR Norge skal bli den beste spillsiden i verden, kanskje i galaksen. Kanskje noe ambisiøst mål, men man skal jo sikte høyt og så videre. Men for å komme oss dit trenger vi kanskje noen tips til ting vi kan forbedre. Hva har funket i året som er gått? Hva har ikke funket?

Hva vil dere ha mer av? Hva vil dere ha mindre av? Synes dere Glemte Perler er et format som funker? Vil dere ha flere enkeltnyheter fra Norge, eller er det greit med oppsamlingsartikler a la Norge360? Er dere nysgjerrige på hva vi driver med sånn ellers og vil at vi skal blogge mer?

Jeg vil gjerne vite hva dere synes, så anse forslagskassa som åpen! Og fortell meg gjerne hva deres mål for 2018 er, og hva som kommer til å oppta dere i året som kommer :)

- Suzanne