Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zelda-skaperen tror serien vil forbli som Breath of the Wild

Eiji Aonuma regner med at de neste Zelda-spillene vil by på like mye valgfrihet.


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Eiji Aonuma har vært en viktig del av The Legend of Zelda-serien siden The Legend of Zelda: Ocarina of Time, så mannen har sett og hatt mye innflytelse på hvordan serien har utviklet seg gjennom årene. Dette gjør noen av de nye uttalelsene hans ekstra interessante.

I et intervju med IGN kan Aonuma-san nemlig fortelle at han virkelig har fått opp øynene for hvor godt spillerne likte hvordan The Legend of Zelda: Breath of the Wild byr på mer valgfrihet og åpenhet. Derfor regner han med at fremtidige Zelda-spill også vil følge denne oppskriften:

"Vet du hva, jeg kan ikke snakke for andre personer eller andre selskaper vil gjøre i sine egne spill, men personlig tror jeg, spesielt for Zelda-serien, at den utrolige friheten dette spillet (Breath of the Wild red.anm) tilbyr og hvordan den har blitt mottatt viser at dette er noe vi må fortsette med i Zelda-spill fremover. Jeg har innsett hvor viktig dette er.

Ta for eksempel tilfeller hvor vi før sa "du kan ikke gjøre det siden du ikke har de rette verktøyene" eller "du møter ikke visse krav". Spillerne vil ikke ønske å se slikt lenger(...)

Jeg tror derfor at vi helt klart vil fortsette å tenke slik når vi utvikler noe i fremtiden".

Nå er det ikke alle som liker den mer åpne strukturen i The Legend of Zelda:Breath of the Wild, men det er tydelig at de aller fleste gjør det. Derfor ønsker jeg å vite hva du tenker om Aonuma sine uttalelser. Mener du at Zelda-spillene bør følge den samme formelen, eller bør den gå tilbake til en litt mer begrensende og lineær stil?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild