Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witchers Netflix-serie vil ikke spare på kruttet

En av forfatterne starter 2018 med å berolige fansen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Netflix annonserte at de jobbet med å lage en serie av The Witcher-bøkene sa Andrzej Sapkowski, forfatteren selv, at en av grunnene til at han gikk med på avtalen var at serien skulle være tro mot kildematerialet. Nå virker det som om dette blant annet gjelder både omgivelsene og kontroversielle temaer også.

Flere Twitter-brukere begynte nemlig å drøfte om den kommende serien ville tørre å reflektere den mørke verdenen fylt med sexisme, vold og andre ting mange serier er forsiktige med å gå nærmere inn på. Da bestemte Lauren S. Hissrich, en av seriens forfattere, å svare dem på en enkel måte:

"Det vil ikke bli noe utvanning. Jeg lover dere."

Hissrich har jo gjennom årene skrevet serier som Daredevil, The West Wing, Private Practice og The Defenders, så hun har allerede vist at hun kan faget sitt og i noen tilfeller er villig til å ta opp tunge temaer. Hun har uansett fått en del mindre hyggelige meldinger når hun har delt små oppdateringer av prosjektet, så forhåpentligvis kan hun stilne kritikerne med å levere et flott sluttresultat en gang i fremtiden.

Hvor langt ønsker du at den kommende serien skal gå?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...



Loading next content