Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter

Vil du skrive for Gamereactor?

Nytt år, nye muligheter, nye stemmer!


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det er nytt år, og jeg som ny sjefredaktør er på utkikk etter ferske og nye stemmer som kan bidra til at Gamereactor blir en enda bedre spillside! Kanskje er det nettopp deg jeg er på utkikk etter?

Er du over gjennomsnittet interessert i spill og det som rører seg i spillbransjen? Er du glad i å skrive? Føler du at du har noe eget å bidra med som kan gjøre Gamereactor enda bedre? Send meg en mail da vel!

Jeg er på utkikk etter engasjerte spillentusiaster som brenner inne med mye tanker og meninger om spill, som spiller mye og som kunne tenke seg å bidra jevnlig med anmeldelser, artikler og blogginnlegg. Har du en foretrukket sjanger du helst spiller, eller spiller du gjerne litt av alt? Flott, for jeg er nemlig på utkikk etter begge deler! Jeg vil ha så mye variasjon og mangfold som mulig i tekstene vi publiserer her på Gamereactor, og for å oppnå det trenger jeg all slags spillere og skribenter. Så hvis spille- og skrivelysten er stor, hvis du har en stemme og tanker og meninger du synes burde ha en plass i spilljournalistikken, og du har lyst til å bidra til at Gamereactor vokser, samt være en del av et himla morsomt og koselig miljø, da anbefaler jeg deg å ta kontakt med meg på mail (suzanne.berget[at]gamereactor.no) og fortelle litt om deg selv.

Jeg ser frem til å høre fra deg!