Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo Switch setter ny rekord i USA

Har nå blitt tidenes raskest salgende konsoll.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har lenge vært klart at Nintendo Switch selger som bare det, og akkurat hvor bra har vi fått en klar indikasjon på i dag.

Nintendo kan nemlig fortelle at Switch har blitt den raskest selgende konsollen gjennom tidene i USA. I løpet av de ti månedene hybridkonsollen har vært til salgs over dammen har det blitt solgt over 4, 8 millioner eksemplarer av den, noe som slår Wii sin gamle rekord på litt over 4 millioner i løpet av de ti første månedene etter at den ble lansert.

Sammen med denne annonseringen kan de også fortelle at prosentandelen av Switch-eiere som eier The Legend of Zelda: Breath of the Wild har sunket betraktelig siden den var over 100 prosent ved lanseringen. Nå for tiden er det omtrent 55 prosent av alle Switch-eiere som også eier Zelda. Dette er selvsagt slettes ikke verst, men du kan mest sannsynlig gjette hvilket spill som gjør det enda bedre? Jepp. Super Mario Odyssey eies av omtrent 60 prosent. Sjansen er derfor stor for at du eier ett eller begge av disse om du har en Switch. Stemmer dette i ditt tilfelle?

Nintendo Switch setter ny rekord i USA


Loading next content