Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Ny The Elder Scrolls Online-utvidelse offentliggjort

Og en gratis oppdatering vil gi oss nye Battlegrounds, mulighet til å lagre ting hjemme og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Elder Scrolls Online har slettes ikke gjort det så verst siden det først ble lansert i 2014, og særlig utvidelsene har fått mye skryt. Derfor er dagens annonsering ganske spennende.

Bethesda kan fortelle at en ny utvidelse kalt Dragon Bones kommer til spillet i februar. De er dog relativt sparsomme med detaljer om hva utvidelsen vil inneholde. Foreløpig nøyer de seg med å si at vi får to nye dungeons kalt Scalecaller Peak og Fang Lair. Begge disse vil la oss kjempe mot nye fiender på normal eller veteran. Her er det særlig Fang Lair som vekker undertegnedes interesse siden det oppdraget handler om at noen ønsker å gjenopplive et drageskjelett. Bildet vi har fått tyder på at vi ikke akkurat kan forhindre dette.

The Elder Scrolls Online

Ved å fullføre disse oppdragene vil vi belønnes med nye gjenstander, imonster-sett, samleobjekter og achievements. Du trenger faktisk ikke å fullføre oppdraget for å få noe spennende engang. Så snart man setter foten innenfor de nye oppdragene vil man nemlig få en Renegade Dragon Priest Mask. Utvidelsen vil være gratis for ESO Plus-medlemmer, mens alle andre kan kjøpe den for en foreløpig ukjent pris.

Det er uansett ikke alt vi må betale for. Vi får også en gratis oppdatering neste måned, og den vil komme med:

• The Outfit System: dette vil la oss endre utseendet på utstyret vi bruker. Noen av alternativene kan dog bare kjøpes i Crown Store, så mulighetene er tydeligvis ikke uendelige fra starten av om du ikke ønsker å bruke penger.

• To nye Battlegrounds: The Orc Stronghold of Mor Khazgur og the Dwarven ruins of Deeping Drome vil la oss teste ferdighetene våre i nye 4v4v4-kamper.

• Home Storage System: Endelig får vi mulighet til å legge igjen ting i husene våre

• Level Up Advisor: Hver gang vi øker i nivå vil spillet gi oss tips til hva vi skal gjøre, samt gi oss nyttige belønninger som gull, ressurser og legemidler. Samtidig vil vi få nye ridbare dyr og Crown Crates ved å nå enkelte milepæler.

• Forbedringer av kampsystemet ved å blant annet gjøre det lettere å identifisere og aktivere ferdighets-synergier.

Resten ønsker de å holde hemmelig for øyeblikket, men bare dette høres da ikke så verst ut. Er du ikke enig?

The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...



Loading next content