Norsk
Gamereactor
nyheter
Burnout Paradise

Burnout Paradise får en remaster i Japan

Skal etter sigende komme ut i mars!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Burnout-serien har blitt veldig populær med årene, og nå har Twitter-bruker Renka_schedule rapportert at en remaster av Burnout Paradise kommer ut i Japan den 16. mars (det er i hvert fall det oversettelsen til Gematsu sier).

Hva spillet kommer til å hete er enda litt usikkert, men det refereres til som Burnout Paradise HD Remaster, og Renka_schedule sier det kommer til PlayStation 4. Hvis det stemmer kommer nok spillet til resten av verden om ikke så altfor lenge! Jeg krysser fingrene for det, og håper også at det kommer til flere plattformer.

Dette er ikke første gangen det har versert rykter om en remaster av Burnout Paradise, men det er første gang et rykte har kommet med såpass håndfaste detaljer. Eller, en dato og en plattform er relativt håndfaste detaljer. Nå gjenstår det bare å se om ryktet stemmer.

Hvilke Burnout-spill er din favoritt?

HQ
Burnout Paradise

Relaterte tekster

Burnout ParadiseScore

Burnout Paradise

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

En fartsgal superby, perfekt konstruert for høyoktans superkamper. Petter bak rattet på spillhistoriens mest voldsomme racingspill.

3
Burnout-skaperne forlater Criterion Games

Burnout-skaperne forlater Criterion Games

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

To av grunnleggerne bak Criterion Games, og skapere av Burnout-serien, har valgt å forlate selskapet. "Alex Ward, creative director hos Criterion Games, og Fiona Sperry,...



Loading next content