Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Monster Hunter: World

Monster Hunter: World-trailer røper ny beta og monstre

Hadde du ikke tid til å jakte på monstre i julen? Nå får du en ny sjanse.


Facebook
TwitterReddit

Nå er det bare tre uker Monster Hunter: World endelig slippes, noe Capcom har bestemt seg for å markere med flere interessante nyheter i dag.

For det første har de gitt oss en ny trailer som fokuserer på dragene i spillet. Her får vi blant annet se gamle kjenninger som Kushala Daora og Teostra, samt nye kjenninger som en wyvern kalt Dodogama. Denne steinspisende krabaten kan spytte på steiner for å få dem til å eksplodere, noe jeg personlig gleder meg til å møte på.

Mot slutten av trailerenn får vi noen raske glimt av hva som venter i den første gratis utvidelsen, og det viser så å være selveste Deviljho. Det skal bli spennede å se om vesenet har lært seg noen nye triks siden sist.

Til slutt får vi vite at det vil holdes en ny åpen beta på PlayStation 4 den 19. - 22. januar. Da mener jeg ny også. Denne gangen vil vi nemlig få prøve oss på et nytt oppdrag hvor vi møter på Nergigante. Uheldigvis nevner de ikke noe om en Xbox One-beta denne gangen heller, men heldigvis er det bare fire dager til lansering etter denne betaen.

Hvordan er forventningsnivået ditt nå?

Monster Hunter: World