Norsk
Gamereactor
nyheter
Tetris Ultimate

Kvinne ønsker å gifte seg med Tetris

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dette er merkelig nok ikke først gang jeg hører om en person som gifter seg med et spill, eller et objekt for den saks skyld. I Japan var det en fyr som giftet seg med den kvinnelige figuren i Love Plus til Nintendo 3DS. I Sverige er det en kvinne som har giftet seg med Berlinmuren, og i USA er det en kvinne som har giftet seg med Eiffeltårnet. Men for Fractal Tetris Huracan (hennes egentlige navn er Noorul Mahjabeen Hassan)er det kun Tetris som gjelder.

"I think Tetris is so beautiful, he is about perfection and he stimulates your mind. Physically I get that feeling that people in relationships get - that you know they are the right one", fortalte hun Metro. "I love him so much and get an immense sense of satisfaction with him. I have a strong connection with him and have invested so much in him". Dette er grunnen til at hun vil gifte seg med spillet i en legitim sermoni.

Hun spiller Tetris i tolv timer hver dag, men kjærligheten hennes for spillet stopper ikke der. Den er også fysisk - hun sover blant annet sammen med en Tetris-pute og fysiske utgaver av spillet. Hun identifiserer seg selv som objectum sexual, en identitet definert av en tiltrekning til livløse objekter. Før Tetris var Fractal i forhold med en kalkulator, en GPS og en Weighted Companion Cube. Når folk spør om hun ikke bare har en rar fetisj sier hun: "A fetish is sexual whereas objectum sexual is more romantic. You have actual feelings and feel like you emotionally connect with the objects."

Fractal vet at hun setter seg selv i en veldig utsatt posisjon, men hun håper at historien hennes kan hjelpe andre i lignende situasjoner.

"I am not doing anyone or anything any harm. What is the issue? They think it's weird but I ask them to give me one good reason why I shouldn't date Tetris and they can't", she concludes.

Tetris Ultimate

Relaterte tekster

1
Kvinne ønsker å gifte seg med Tetris

Kvinne ønsker å gifte seg med Tetris

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Dette er merkelig nok ikke først gang jeg hører om en person som gifter seg med et spill, eller et objekt for den saks skyld. I Japan var det en fyr som giftet seg med...

3
Tetris fyller 30 år i dag

Tetris fyller 30 år i dag

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alexey Pajitnovs klassiske puzzle-spill, som opprinnelig ble utviklet mens han jobbet hos (trekk pusten) Dorodnicyn Computing Centre of the Academy of Science i Moskva,...

1
Tetris finner veien til PS4 og Xbox One

Tetris finner veien til PS4 og Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I samarbeid med Tetris Company har Ubisoft bestemt seg for å slippe Tetris til Playstation 4 og Xbox One innen kort tid. Dette kommer i forbindelse med klassikerens...



Loading next content