GR STREAMING
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Prince of Persia-skaperen jobber med å få serien tilbake

Nå begynner det å røre seg i kulissene.


Facebook
TwitterReddit

Nå til dags er det interessant å tenke på at det første Assassin's Creed-spillet i utgangspunktet skulle være et Prince of Persia-spill, for det tok virkelig ikke lang tid før snikmorderne tok prinsen av dage. I 2013 ble Ubisoft derfor lei av spørsmålet om vi ville få se mer av prinsen, og svarte da at serien hadde blitt satt på pause. De ga oss uansett et lite håp ved å si at flere utviklere stadig jobbet med ideer for hvordan de skulle gjenoppstarte flere serier vi ikke har sett på en stund. Nå får de tydeligvis litt starthjelp.

Da modellen og TV-vertinnen Chrissy Teigen tok til Twitter for å si at hun savnet Prince of Persia-serien, og lurte på hvor det ble av den svarte først utviklerstudioet Ubisoft Montreal at serien fortsatt er i pausemodus. Deretter tok det ikke lang tid før seriens skaper, Jordan Mechner, bestemte seg for å gi en litt mer interessant kommentar:

"Chrissy, jeg vet om et par andre personer som tenker det samme. Vi gjør vårt beste for å få det til å skje!"

Han ville ikke si akkurat hva det betyr, men det kan jo høres ut som om han i alle fall har tatt noen tak i forsøk på å gjenopplive serien. Hvordan ville du likt det?