Norsk
Gamereactor
nyheter

Rykte: Det kommer en ny versjon av Xbox Elite-kontroller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den beste offisielle kontrolleren som finnes der ute er nok Xbox Elite-kontrollen, som kan tilpasses til de fleste spillestiler og spilltyper. Den ble så populær da den kom ut at den lenge var ganske vanskelig å få tak i, og de som hadde forhåndsbestilt ble nødt til å vente lenge på kontrolleren sin, fordi Microsoft ikke hadde forventet at det skulle bli så stor etterspørsel etter en dyr luksuskontroller.

Nå virker det som de forbereder seg på å lage en ny versjon av den populære kontrolleren, ifølge Baidu, hvor du også kan finne mer informasjon og bilder. En oversettelse av det som står på siden finner du på Resetera. Her er et lite sammendrag av hva vi muligens kan forvente oss:


  • Rechargeable batteries, undetachable, MagSafe-like charge port

  • USB Type-C

  • Bluetooth on Win10

  • 3-level Hair Trigger locks

  • 3-Profile Switch

  • Longer key-travel for Paddles

Microsoft har slitt mye med lekkasjer i det siste, hvor det blant annet har blitt "avslørt" at det kommer spill som Perfect Dark, Fable 4 og NBA Jam, en Halo-modus basert på Battle Royale-sjangeren, og at Forza Horizon 4 finner sted i Japan. Hvis alt dette stemmer burde kanskje Microsoft vurdere å plugge igjen noen av hullene i den lekke skuta si, hvert fall hvis de vil beholde noen overraskelser til E3.

Kunne du tenke deg en ny Xbox Elite-kontroller?

Rykte: Det kommer en ny versjon av Xbox Elite-kontroller


Loading next content