Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo Labo annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste at Nintendo hadde noe merkelig på lur da de sa at de ville offentliggjøre "en interaktiv opplevelse" i kveld, men vi så uansett ikke denne komme.

Det de nå har annonsert heter nemlig Nintendo Labo, og handler rett og slett om å la oss bygge tilbehør til Nintendo Switch med papp og i noen tilfeller tråd. Da snakker vi selvsagt ikke om vanlig papp, men noe du bare kan få om du kjøper Nintendos pakke for $69.99. Denne vil inneholder biter som lar oss bygge et hus, en radiostyrt bil, en fiskestang, og mer. En annen pakke vil inneholde en robotdrakt, og vil koste $79.99. Hver av disse vil selvsagt komme med spillene de i hovedsak er skapt for også. Det blir i tillegg mulig å kjøpe ting som lar oss fargelegge og feste klistermerker på de ulike tingene for å gi dem mer særpreg.

Poenget med disse er at de skal kunne brukes sammen med noen spesielle spill. Traileren vi har fått viser blant annet hvordan man bruker fiskestangen i et fiskespill og robotdrakten når man er en kjempe i et annet spill. Litt simpelt sagt er dette tilbehør som man kan bygge selv, og som vil gjøre spillingen enda litt mer interaktiv ved å la oss virkelig leve oss inn i det vi gjør.

Om dette høres og ser fristende ut kan du markere 27. april på kalenderen, for da slippes Nintendo Labo her til lands.

Hva synes du om dette?

HQ
Nintendo Labo annonsert
Nintendo Labo annonsert
Nintendo Labo annonsertNintendo Labo annonsertNintendo Labo annonsertNintendo Labo annonsert
Nintendo Labo annonsertNintendo Labo annonsertNintendo Labo annonsertNintendo Labo annonsert


Loading next content