Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

For Honor får massiv oppdatering i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har vært veldig tydelige på at de ønsker å forbedre flere deler av For Honor, og har da blant annet snakket om dedikerte servere, finpussing av kampsystemet og bedre muligheter for å pynte på figuren sin. Flere av disse og mer vil komme når femte sesong starter 15. februar.

Sesongen kalles Age of Wolves, og høres virkelig gigantisk ut. For det første vil fem av figurene gjennomgå kraftige endringer. Kensei og Conqueror vil få nye angreps- og bevegelsesmønstre, mens Nobushi, Berserker og Highlander vil gjøres bedre offensive.

Så har vi selvsagt implementeringen av de lenge etterlengtede dedikerte serverne. Disse vil uheldigvis ikke aktiveres den 15. februar siden utviklerne fortsatt jobber med hvordan systemet skal slippes uten å skape kaos, men de lover at serverne aktiveres kort tid etter. Når dette skjer vil det være slutt på å sette krav til NAT-typen din, samtidig som det skal gå raskere å komme inn i kamper og opplevelsen generelt skal bli bedre.

Noe annet som vil komme senere i sesongen er nye måter å trene på. Apprentice Trials og Warriors Trials vil gjøre det lettere å lære seg både grunnleggende og mer avanserte taktikker, mens en ny Arena-modus vil la oss øve oss på bestemte figurer og spillertyper.

Utenom dette vil det også bli mulig å kjøpe seg en XP-boost for salvage, spille rangerte Tribute-kamper

Andre ting som vil endres, men som de ikke ønsker å snakke så mye om, er blant endringene i kampsystemet, en ny måte å forbedre utstyr på, økning av maksnivået, bedre belønninger i Faction War og andre småjusteringer.

Du kan høre utviklerne snakke mer detaljert om mesteparten av dette i videoen under.

HQ
For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...



Loading next content