Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

Monster Hunter: World sliter på både PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Monster Hunter: World har blitt veldig godt mottat av både media og vanlige spillere siden spillet ble lansert forrige fredag, men uheldigvis har ikke helgen vært like gledesfylt for mange.

Sent på fredagskvelden fikk mange PlayStation 4-spillere problemer med å logge seg inn på konsollen sin, noe Sony etter hvert kunne bekrefte skyldtes problemer i systemet deres. Noen timer senere kunne de fortelle at problemet i stor grad var fikset, men det tok sannelig ikke lang tid før problemene var tilbake igjen. Dermed har flere som gledet seg til å spille Monster Hunter: World på PS4 sammen med vennere måtte nøye seg med å dra på jakt alene store deler av helgen. Heldigvis virker det som om alt er på bedringens vei nå, og forhåpentligvis blir det slik.

Noen Xbox-fanboys/girls godtet seg over dette en liten stund, men det varte ikke lenge. Det ble nemlig raskt klart at noe ikke fungerer helt som det skal i Xbox One-utgaven sitt matchmaking-system. Veldig mange spillere som har forsøkt å spille slik at andre personer vil vises i verdenen deres har derfor fått beskjeden "No sessions found", og dermed ikke fått muligheten til å prøve denne interessante delen av spillet. For å ha det klart, dette betyr ikke at spillet har vært uspillbart, for det er fortsatt mulig å invitere venner eller bare spille alene. Problemet er bare at man nå ikke kan møte på andre mennesker helt naturlig, noe jeg personlig synes ofte er veldig gøy i spill. Utviklerne hos Capcom sa at de jobbet med å fikse problemet på lørdag, men har fortsatt ikke kommet med en oppdatering i skrivende stund. Det er uansett lov å håpe at de færreste av dere har vært offer for denne feilen, og at systemet har blitt fikset til neste spillsekvens.

Har du vært plaget av disse problemene i helgen?

Monster Hunter: World

Relaterte tekster

9
Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Monster Hunter-serien har gjort seg klar til jaktsesongen med å slippe det største og mest ambisiøse spillet i serien. Nemlig Monster Hunter: World!



Loading next content