Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Destiny 2

Dette kommer i de tre neste Destiny 2-oppdateringene


Facebook
TwitterReddit

Nå har det gått to dager siden vi fikk den første, store oppdateringen til Destiny 2 for 2018. Denne inneholdt den nye Masterwork-klassen for rustninger, endret hvordan vi får loot i Raids og mye mer som flere har ønsket seg en god stund. Bungie har dog ikke lagt skjul på at de fortsatt jobber med flere andre oppdateringer, og nå kan de endelig snakke mer detaljert om dem.

De har nemlig bestemt seg for å offentliggjøre hva de tre neste oppdateringene vil gjøre, og når disse kommer. Den første kommer 27. februar, og vil fokusere på Strikes og de sosiale aspektene av spillet. Dette betyr at den blant annet vil la oss sjekke poengene i Nightfall Strikes, implementere tekst-chat på PC, vise Fireteam-medlemmer på kartet, gjøre slik at sjansen for å få duplikater av eksotiske våpen blir mye mindre, og om alt går etter planen by på unike belønninger i Nightfall Strikes.

Nøyaktig en måned senere, altså 27. mars, kommer det en ny oppdatering som vil fokusere på sandboksen og Crucible. Her vil det gjøres flere endringer som virkelig har vært ettertraktet. Noen av eksemplene de nevner er justeringer av våpen og ferdigheter, 6 mot 6 i Iron Banner, modifikasjoner i Heroic Strikes, gameplayendringer i Crucible, straffer for å forlate Crucible-kamper, og forhåpentligvis forbedringer av eksotiske våpen og rustninger i sandboksen.

Jeg tror uansett at de fleste vil juble mest for oppdateringen som skal komme en gang i mai. Denne vil la oss spille Eater of Worlds i Prestige Mode, innføre private kamper, øke plassen i hvelvet, muligheten til å bruke flere emotes, jakte etter eksotiske Masterworks, og ikke minst endre modifikasjonssystemet om de rekker det.

Mer informasjon om hver oppdatering vil komme nærmere lansering, men akkurat nå er det bare godt å få litt mer informasjon om når ting faktisk kommer. Du kan se hele oversikten under. Hvilken oppdatering ser du mest frem til?

Destiny 2