Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves-betaen hadde over 330 000 deltakere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rare lot nylig spillere kaste loss i deres nye piratinspirerte sandkassespill, Sea of Thieves, som setter seil for fullt på Xbox One og Windows 10 i mars. For å få tilgang til betaen måtte du enten være en av de kule som ble invitert, eller en av de som hadde forhåndsbestilt spillet.

Nå har det kommet oss for øre at ganske mange aksepterte invitasjonen til betaen. Ifølge Microsoft var det nemlig hele 332 052 spillere som fartet rundt på det åpne hav og nøt piratlivet. Disse skal tilsammen ha vært på havet i over to millioner timer, noe som betyr at hver spiller i gjennomsnitt hadde omtrent seks timer hver.

Dette virker kanskje ikke som så mange spillere, sammenlignet med Star Wars Battlefront IIs ni millioner beta-deltakere, men det var en helt åpen beta, og i Sea of Thieves sitt tilfelle er mesteparten av deltakerne spillere som har forhåndsbestilt spillet.

Apropos beta, ferskingen vår, Kristian fikk prøve seg, og du kan lese hvordan det gikk her. I tillegg dro GRTV-gjengen ut på tur, og hvordan det gikk kan du se i videoene nedenfor.

Du kan se flere detaljer om betaen i bildene nederst i saken.

HQ
HQ
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?



Loading next content