Norsk
Gamereactor
nyheter
Fear the Wolves

Fear the Wolves er et kommende 'battle royale' satt til Tsjernobyl

Tidligere S.T.A.L.K.E.R.-utvikler Vostok Games sikter seg inn mot Early Access i 2018.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med mindre du har bodd under en stein så har du fått med deg at det var en spesiell sjanger som dominerte i 2017, nemlig Battle Royale, og online skytespill implementerte last man standing-moduser i hytt og gevær. Vi har vel alle tatt en runde eller 500 i PlayerUnknown's Battlegrounds? Nå er det et nytt Battle Royale-inspirert spill på vei, denne gangen satt til det radioaktive Tsjernobyl.

Spillet heter Fear the Wolves og utvikles av Vostok Games (et studio som består av tidligere S.T.A.L.K.E.R.-utviklere), og skal etter sigende komme til Early Access på PC i løpet av 2018. I Fear the Wolves blir du sluppet løs i Tsjernobyl, og må kjempe mot andre spillere alene, eller som en del av et lag. I tillegg til last man standing-modus og PvP, kommer spillet til å inneholde "deadly anomalies" og et dynamisk værsystem som støttes av en natt/dag-syklus. Høres jo ganske spennende ut!

Fear the Wolves

Hvis du er en fan av sjangeren , anbefaler vi deg å sjekke ut videoen nedenfor. Den tar for seg de syv beste Battle Royale-opplevelsene som finnes der ute.

HQ

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live - Fear the Wolves

Klokken 16 på GR Live - Fear the Wolves

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Fear the Wolves er et battle royale-spill som prøver å lure seg inn i rekkene til PlayerUnknown's Battlegrounds, Fortnite og nå også Apex Legends, men har det det som...

0
Klokken 16 på GR Live - Fear the Wolves

Klokken 16 på GR Live - Fear the Wolves

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Du har kanskje hørt om battle royale? Det er en spillsjanger hvor en gjeng med folk må kjempe om å være den siste som overlever, på et kart som blir stadig mindre, og nå...



Loading next content