Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn fet premie i den store Far Cry 5-konkurransen vår!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Spørsmål 1: Hvilket Far Cry-spill er din favoritt, og hvorfor?
Skriv svaret ditt i kommentarfeltet

Far Cry 5 er bare to måneder fra utgivelse, og i den anledning har vi inngått i et samarbeid med Ubisoft om å feire den forestående utgivelsen. Det skjer via en rekke fete videoer, som setter fokus på den opplevelsen du har i vente. Det kommer lekkert gameplay, ny informasjon og naturligvis fete premier, og det hele kulminerer i utgivelsen, hvor vi alle skal kjempe mot den onde kulten som styrer Hope County med jernhånd.

Den aller første videoen handler dog, morsomt nok, ikke om Far Cry 5, men om Far Cry 3, som Ubisoft nettopp har avslørt at kommer til PS4 og Xbox One i en Classic Edition via Far Cry 5s Season Pass. Vi har kikket nærmere på spillet, og forteller deg hvorfor det fortsatt er himla bra. Senere tar vi en titt på både samarbeidsmulighetene i Far Cry 5, og hunden Boomer.

Så først og fremst, la oss få spillereglene på plass. I løpet av de neste ukene kommer vi til å publisere fire videoer, og hver gang det kommer en ny video oppdaterer vi denne nyheten med den nye videoen, og et nytt spørsmål du må besvare. Svarer du på alle fire, har du muligheten til å vinne en skikkelig kul premie. Og hva kan du egentlig vinne, spør du?

Vi kjører på med en PlayStation 4 Pro, samt en Mondo Collector's Edition, som jo inkluderer Far Cry 3. Du kan se begge deler på bildet nedenfor.

Og det var det! Vi gleder oss til å lese svarene deres.

Dette er en konkurranse som kjøres i alle de nordiske landene.

Far Cry 5
Gamereactor

Magasinet

More

Juridisk info

More

Copyright 1998-2018 - Utgitt av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.