Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Overwatch

Prøv Overwatch gratis i helgen

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Nå har jeg begynt å miste tellingen på antall ganger Blizzard har vært snille nok til å la oss prøve Overwatch gratis, men de skal sannelig ha at de velger gode tidspunkt.

Spillets Lunar New Year-event, Year of the Dog, startet forrige uke. Her får vi muligheten til å skaffe oss flere nye skins, sprays, introer, delta i en spesiell modus og mye mer, så da passer det jo godt å vise akkurat hvor bra Overwatch er for de som ikke har kjøpt det enda også. Til helgen blir det nemlig mulig å laste ned og prøve nærmest alt spillet har å by på helt gratis på både PC, PlayStation 4 og Xbox One. Du får mulighet til å gjøre dette fra klokken 20 på fredag, og spille helt til klokken 9 på tirsdag. Som vanlig kreves det dog at PS4- og Xbox One-spillere har PS Plus eller Xbox Live Gold, men utenom det er det ingen haker ved tilbudet. Her er det altså bare å varsle de du har prøvd å overbevise om å kjøpe spillet, for en bedre mulighet til å prøve det selv får de ikke.

Overwatch