Norsk
Gamereactor
nyheter
Fear Effect Sedna

Ny Fear Effect Sedna-trailer avslører lanseringsdato

Kommer til Nintendo Switch, PC, Xbox One og PlayStation 4!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den franske utvikleren Sushee og Forever Entertainment har kunngjort lanseringsdatoen til Fear Effect Sedna, et nytt spill i Fear Effect-serien, som kommer til Nintendo Switch, PC, Xbox One og PlayStation 4 den 6. mars. Må ikke forveksles med Fear Effect Reinvented, en remaster av det originale spillet som lages av det samme studioet, og kommer ut senere i år.

En ny figur, Axel, blir med på laget til veteranene Hana, Rain, Glas og Deke i en historie skrevet av, blant andre, den originale forfatteren. Sunshee lover en "mature and exciting story", med visuelt stilige mellomsekvenser. Traileren viser noen glimt av en slik sekvens, samt en av filmsekvensene som spilles av når du mislykkes i et oppdrag. Kjernemekanikken i spillet blander sanntidsaction, taktikk, sniking og gåteløsing. Benjamin Anseaume, grunnleggeren av selskapet, forklarer hvordan det hele fungerer:

"Each character has different special weapons and the game includes a paused tactical mode to control different team members at the same time and give orders to work as a team. It's an approach that taps into the core structure of the original games but, with the technology available to us today, feels very 2018."

Husker du Fear Effect-serien?

HQ
Fear Effect Sedna

Relaterte tekster

0
Square Enix satser på små utviklere

Square Enix satser på små utviklere

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du lurer på hva Square Enix Collective er for noe, så kan vi fortelle at dette er spillselskapets satsing på talentene der ute, de små utviklerne som ikke har noen...



Loading next content