Norsk
Gamereactor
nyheter
Discovery Tour by Assassin's Creed: Ancient Egypt

Bli med på omvisningstur i det gamle Egypt!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den 20. februar får du muligheten til å være med på omvisningsturer gjennom det gamle Egypt, via en gratis oppdatering til Assassin's Creed: Origins, kalt Discovery Tour by Assassin's Creed: Ancient Egypt. Med denne oppdatering installert kan du vandre fritt rundt i omgivelsene til spillet, og lære mer om viktige landemerker, historiske begivenheter og det daglige livet til de som bodde i Egypt på den tiden.

Omvisningsturene er satt sammen av historikere og egyptologer, og gir spillere et unikt innblikk i det gamle Egypt. Det finnes totalt 75 turer, som varer fra 5-25 minutter og som er fordelt på fem forskjellige temaer; Egypt, pyramidene, Alexandria, dagliglivet og romerne. Spillere får muligheten til å vandre rundt som figurer fra spillet, eller historiske figurer, som Kleopatra og Cæsar.

Gamereactor fikk muligheten til å prøve disse omvisningsturene, og du kan se hvordan det gikk for seg i videoen nedenfor. Jeg har også lagt ved et intervju med Maxime Durand og Jean Guesdon, noen av folkene bak prosjektet.

Hva synes du om å blande spill og utdanning på denne måten? Er dette noe du kunne tenke deg å prøve?

HQ
HQ
Discovery Tour by Assassin's Creed: Ancient Egypt

Relaterte tekster



Loading next content