Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Kingdom Come: Deliverance

Her er Kingdom Come: Deliverance sine fremtidsplaner

Utviklerne hos Warhorse Studios har allerede sagt at de jobber med flere oppdateringer, men nå er de klare for å fortelle mer om hva disse vil fikse.


Facebook
TwitterReddit

Til tross for at de fleste kan være enige om at Kingdom Come: Deliverance sliter på flere områder gjør spillet det ganske bra salgsmessig, så det er ikke bare gameplayet som ligner på The Elder Scrolls V: Skyrim. Dette gjør selvsagt uansett ikke at utviklerne hos Warhorse Studios kan ligge på latsiden, for problemene må selvsagt fikses. De har allerede sagt at de jobber med flere oppdatering, og nå kan de fortelle mer om hva disse faktisk vil fikse også.

I meldingen på Steam oppklarer studioet nå all forvirringen rundt hvilke oppdateringer som allerede finnes på de ulike plattformene, samtidig som de avslører hvilke forbedringer som kommer med de neste oppdateringene. Når det gjelder sistnevnte håper de at oppdateringen som kommer etter ukens første blant annet vil implementere et nytt lagringssystem som i alle fall er litt nærmere hurtiglagringsfunksjonen mange har etterspurt. Det spørs bare om mange blir særlig fornøyde med løsningen, for det vil nemlig være et "lagre og avslutt"-system. Her vil man kunne lagre når man vil, men må samtidig gå tilbake til hovedmenyen i spillet etter at man har gjort det. Ting kan jo ikke bli for enkelt heller...

Før den tid vil det uansett komme en mindre oppdatering som skal fikse problemene med at R2-knappen ikke reagerer når man er i kamper, samt noen bugs i oppdrag med Hans Capon
og Ginger in a Pickle.

Deretter vil oppdateringen som etter planen introduserer det nye lagringssystemet komme. Denne vil også forbedre låsdirkingen med kontrollere, pickpocket-systemet, gi oss alkymioppskriften for respec-drikken, og selvsagt fikse flere oppdragsrelaterte bugs. Akkurat når disse oppdateringene kommer kan de ikke si, men den første skal være like rundt hjørnet siden den er levert til godkjenning.

Kingdom Come: Deliverance