Norsk
Gamereactor
nyheter
State of Decay 2

Nye skjermbilder fra State of Decay 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært særs stille rundt State of Decay 2 i det siste, noe som ikke er så himla rart da Microsoft fokuserer alt de har på Sea of Thieves om dagen. Men spillet skal fortsatt slippes i år, etter sigende i slutten av våren, og det ble nylig avslørt at spillet ikke kommer til å ha mikrotransaksjoner. Og det er jo bra!

State of Decay 2

Heldigvis har Undead Labs gitt livtsegn fra seg på Twitter. Det nyeste innlegget viser skjermbildet du ser over, etterfulgt av teksten:The three maps in State of Decay 2 reveal a vast new world to explore, from the cities to the mountains, and the lonely graves in between. Remember when we used to honor and remember the dead? Now we fight them, every day.

State of Decay 2

Dette er det andre skjermbildet de delte, og teksten i tweeten er som følger: Smashing through windows is a pretty core feature in SoD, and this window is just begging to be shattered. But beware, there's no telling how many zeds will be attracted to the sound. Now, who's up for a BBQ?

Det virker som det har skjedd en del med grafikken siden sist vi så noe til spillet. Ser du frem til dette apokalyptiske samarbeidseventyret?

Relaterte tekster

0
State of Decay 2Score

State of Decay 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik fant raskt ut at det ikke bare er zombier som vil kunne ødelegge for oss når apokalypsen kommer, men også en hel bråte med tekniske problemer.



Loading next content