Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Nate Fox oppsummerer fem år med PS4 som "robot dinosaurs"

Sjefen i Sucker Punch, og en rekke andre tungvektere ser tilbake på fem år med PlayStation 4.


Facebook
TwitterReddit

"Everyone participating was so passionate about making games. In the years since then, we've all got to play some magnificent stuff made possible by the new hardware. For me it's all best summed up in the two words - robot dinosaurs."

Sånn er det sjefen for Sucker Punch, Nate Fox, velger å definere de fem årene som har gått siden PS4 så dagens lys. Deres Infamous: Second Son var et av de første eksklusive spillene som dukket opp på konsollen, og nå jobber de med det veldig spennende Ghost of Tsushima.

Sitatet er hentet fra PlayStation-bloggen, hvor vi også finner sitater fra andre utviklere, som har valgt å dele tankene sine for å markere femårsdagen til PS4.

Yoshinori Ono fra Capcom, for eksempel, husker at det var "exciting" å jobbe med en så "powerful new machine" den gangen da de jobbet med å gjøre Street Fighter V klar til å slippes på konsollen. Mark Cerny, derimot, innrømmer at han "had really no idea what the reaction would be", til tross for at han da hadde brukt fem år på å jobbe med systemet.

Indiescenen får også et lite nikk; indiespill har jo tross alt blitt mer og mer aktuelle på både PC og konsoller de siste fem årene. Jonathan Blow holdt på å ferdigstille mesterverket The Witness, og husker at "we worked crazily" for å mekke sammen en trailer som kunne vises sammen med alle de store AAA-prosjektene da konsollen ble lansert.

Hvor var du da (Oddvar Brå brakk staven) PlayStation 4 kom ut? Hva er det du husker best fra de fem årene vi har hatt denne konsollen?

PS¤ Pro er den nyeste utgaven av konsollen til Sony.