Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

Metro Exodus vil sprenge grafikkort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Metro-spillene er viden kjent for å by på fantastisk grafikk og virkelig sette PC-er på prøve, noe utviklerne i 4A Games aldri har lagt skjul på at de liker å ha rykte på seg for. Derfor kommer det nok ikke som en overraskelse at de har store planer for Metro Exodus også.

Game Informer slo nylig av en prat med spillets "executive producer", Jon Bloch, og han kunne fortelle at de har oppgradert den beryktede spillmotoren sin på flere områder. Blant annet har de forbedret fysikken, lyssettingen, og ansiktsanimasjoner. Når de på toppen av det hele nå har gått over til å slippe oss fri i ganske store omgivelser må de også ta høyde for dag/natt-sykluser, dynamisk vær og hvordan figurer reagerer på hva vi gjør. Derfor er det ikke rart at Bloch har følgende kommentar til grafikken i spillet:

"Forhåpentligvis klarer vi å gjøre slik at Metro-spillene vil forbli standarden for alles "benchmark"-tester. Vi elsker å sprenge grafikkort."

De har ikke glemt konsollutgavene heller, for Bloch sier at de foreløpig ligger an til å kunne tilby både ekte 4K og full HDR på Xbox One X. PlayStation 4 Pro-spillere vil også kunne glede seg til snadder for øynene, men akkurat hvordan kan han ikke si noe om enda.

Metro Exodus

Relaterte tekster

9
Metro ExodusScore

Metro Exodus

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har herjet rundt i den postapokalyptiske ødemarken i Russland, og blitt så skremt at hun lengtet tilbake til Metroen.



Loading next content