Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 5

Far Cry 5 får mikrotransaksjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dere som har hørt Ubisoft fortelle om sin relativt nye filosofi om å slippe færre oppfølgere for å i stedet satse på "games as a service"-ordninger blir nok ikke overrasket over dette, men Far Cry 5 vil altså ha mikrotransaksjoner.

Her snakker vi ikke om de kontroversielle lootboksene, men i stedet noe som ligner mer på system i Assassin's Creed: Origins. I Far Cry 5 er det nemlig en valuta kalt "Silver Bars". Det finnes et relativt lite utvalg av denne i selve spillverdenen, men ønsker du å få fingrene i "spesielle våpen, kjøretøy, klær, og skins" raskere kan du også kjøpe valutaen for ekte penger. Akkurat hvor mye man må ut med for å få råd til ulike ting kan ikke Ubisoft si enda.

Personlig synes jeg dette uansett er greit. For det første er det her snakk om et spill man kan kose seg med alene eller sammen med enn venn, og samtidig høres det ut som om vi vet hva vi får.

Hva synes du?

Far Cry 5

Relaterte tekster

9
Far Cry 5Score

Far Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik og Terje har tatt turen til Montana for å herje rundt i Hope County og jakte på kultmedlemmer, sette i gang eksplosjoner og rigge borgermestervalg.



Loading next content