Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

CDPR: Hva om Geralt dukket opp i et annet spill?

Hvilke spille ville det vært?


Facebook
TwitterReddit

Dette er spørsmålet community manager hos CD Projekt Red, Marcin Momot, stiller på Twitter til fans av Witcher-spillene og alle som vil svare: "What if Geralt was going to step out of the @witchergame for the very first time to make an appearance in one of the upcoming games later this year?"

Neppe et spørsmål de stiller bare for gøy, og en rekke fans har begynt å spekulere og glede seg. Hva om det er snakk om et nytt eventyr for Geralt? Hva om han blir en utfordrer i et allstars-slåssespill Eller han dukker opp som et kort i et CCG? Er det mulig at Square Enix hyrer ham inn til en ny Final Fantasy XV cross-over? Geralt of Rivia er en kjent og kjær figur, og der han går følger folk etter.

Her i redaksjonen har vi også spekulert litt, men av en litt annen natur. Vi har diskutert mer hvem som burde spille Geralt, og ikke fullt så mye hvilke spille han kanskje dukker opp i... Personlig synes jeg det hadde vært himla gøy om han og Roach hadde dukket opp i PUBG, eller kanskje GTA Online. I hvilke spill skulle du ønske han dukket opp?

The Witcher 3: Wild Hunt