Norsk
Gamereactor
nyheter
Splatoon 2

Splatoon 2-utvidelse kommer i sommer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Splatoon 2 er et av de mest populære spillene på Nintendo Switch. Dette skyldes ikke bare at spillet er ganske bra, men også at det kommer stadig mer innhold til det. I april og sommer vil Nintendo ta dette til et nytt nivå.

Neste måned kommer oppdateringen med det passende navnet "3.0" til spillet. Denne kommer med tre nye kart (Piranha Pit, Camp Triggerfish, og Wahoo World), over 100 nye ting å tilpasse figurene våre med, og et nytt nivå kalt Rank X for dere som ønsker noe enda mer utfordrende enn S+.

Deretter kommer den en stor utvidelse kalt Octo Expansion en gang i sommer. Denne kan du forhåndsbetale for $19.99 allerede, og da vil du få tilgang til en del utstyr basert på utvidelsen. Selve utvidelsen lar oss spille som Agent 8, en octoling-lignende dame med hukommelsestap som må ta seg gjennom 80 rom med ulike utfordringer i. Samtidig som vi gjør dette vil vi få mer historie, og møter da blant annet Pearl, Marina, og Cap'n Cuttlefish. Når du har fullført denne historien får du også tilgang til en kvinnelig og mannlig cctoling i multiplayeren som en fint belønning. Personlig tror jeg egentlig bare historien blir god nok belønning, for det er lenge siden jeg har sett en såpass merkelig trailer for et Nintendo-spill.

Er noe av dette interessant for deg?

HQ
Splatoon 2

Relaterte tekster

6
Splatoon 2Score

Splatoon 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

I en relativt tørr spillmåned slipper Nintendo en etterlengtet fargeklatt. Vi har pøst på med maling for å anmelde Splatoon 2...



Loading next content