Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: The Witchwood kunngjort

Facebook
TwitterReddit

Vi visste jo allerede at det ville komme store endringer til Hearthstone: Heroes of Warcraft siden det var tid for en ny rotasjon av kort, men nå kan Blizzard fortelle at endringene blir større enn først antatt. Det vil nemlig komme en ny utvidelse samtidig.

Utvidelsen heter The Witchwood, og kommer med 135 nye kort. Selskapet begrenser seg bare til å røpe seks av de nye kortene i dag, men en av grunnene til dette er at to av dem introduserer oss for nye mekanikker, Echo og Rush. Sistnevnte lar kortet angripe så snart det blir spilt eller tilkalt, men i motsetning til Charge kan det bare angripe minions. Echo lar oss på sin side bruke dem flere ganger i samme runde så lenge vi har nok mana til det.

Samtidig kan vi glede oss til en ny enspillermodus kalt Monster Hunt. Denne kan minne om Dungeon Run fra Kobolds & Catacombs, for her vil måtte kjempe oss gjennom åtte stadig mer utfordrende kamper hvor vi til slutt møter en ekstra utfordrende boss. Monster Hunt sin vri på det hele er at vi kan ta med oss ett av de fire nye Heroes-kortene som bare kan brukes i denne modusen, samt at vi vil kunne velge en av tre ulike forbedringer for hver runde vi vinner.

Som vanlig er det også mulig å forhåndsbestille utvidelsen for å få litt ekstra snadder. Blizzard har tydeligvis hørt de negative tilbakemeldingene om disse godene, for betaler vi de 50 amerikanske dollarene vil vi få med 70, i motsetning til 50, kortpakker denne gangen. Du har uansett litt tid til å vurdere dette på, for utvidelsen skal ikke komme før midten av april. Det er også greit å nevne at flere kort vil avsløres fra og med 26. mars, så det er bare å følge med om du er nysgjerrig.

Du kan se den ertende annonseringsvideoen under, og lese mer detaljert informasjon om de bekreftede kortene her.

Hearthstone: Heroes of Warcraft