Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Dota 2

Dota 2 erstatter Battle Pass med måndelig betalingstjeneste

Facebook
TwitterReddit

Flere har sagt at Dota 2s Battle Pass-system ikke akkurat er optimalt siden det blant annet tar så lang tid mellom de mest nevneverdige oppdateringene. Dette har Valve tenkt å gjøre noe med nå.

I dag har de annonsert Dota Plus, en betalingstjeneste som erstatter spillets Battle Pass. Denne koster $3,99 i måneden, og gir de betalende spillerne tilgang til flere goder. Blant annet vil hver figur nå få erfaringspoeng og øke i nivå mellom hver kamp. Dette vil igjen belønne oss med Shards og responser vi kan bruke i det nye Hero Chat-hjulet.

Fokuset på å gjøre hver figur unike vises også ved at Plus-medlemmer får utfordringer spesifikke til hver figur. Her handler det altså om å gjøre ting som passer til hver enkelt figurs egenskaper, hvor de ulike vanskelighetsgradene bestemmer hvor mange erfaringspoeng vi får for å fullføre dem. Vi får også mulighet til å skryte litt av oss selv ved å utstyre figurer med Relics som lar oss spore forskjellig statistikk og vise dette på skjermen etter kamper.

Om du ønsker å bli en av verdens beste Dota 2-spillere er det også verdt å merke seg Plus Assistant. Dette verktøyet gir oss tips avhengi av nivået vi er på. Valve sier at de baserer disse tipsene på data hentet fra millioner av kamper som akkurat har blitt spilt av personer på samme nivå som deg. Disse tipsene kan være alt fra hvilke figurer du skal velge, til hvilke ferdigheter og potions som passer situasjoner du sliter med under kampen.

Siden man må betale for tjenesten er det greit å vite at den også vil kunne belønne oss bedre. Dota Plus vil nemlig belønne oss med 1000 Shards for å vinne tre kamper hver uke. Disse kan deretter brukes på noen av tingene som vil være eksklusive for Plus-medlemmer.

På toppen av det hele vil Plus-medlemmer få spille på kart som endrer seg etter årstidene og sesongene. Slik får de mest iherdige spillerne litt variasjon med jevne mellomrom.

Så avslutter vi det hele med en nyhet som nok vil glede på betalende spillere og alle andre. subscribers. De ukentlige Battle Cup-turneringen vil komme tilbake, og Plus-medlemmer kan delta i disse uten å betale. Alle andre må på sin side ut med $0,99.

Ønsker du å lese mer om de ulike forbedringene Dota Plus byr på kan du gjøre det her.

Dota 2