Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
State of Decay 2

Massiv Collector's Edition annonsert for State of Decay 2


Facebook
TwitterReddit

Det har vært mye blest rundt State of Decay 2 i det siste, og det er stas for det gikk jo en lang stund hvor vi hørte null, niks og nada. Men nå har vi altså fått en lanseringsdato, nemlig 22. mai, og nå har Undead Labs og Microsoft avslørt at spillet får en ganske imponerende Collector's Edition, som lanseres samtidig med spillet.

I samleutgaven får du et stålcover, en base du kan sette den i som ser ut som en menneskehjerne, en USB-pinne som ser ut som en avkappet tommel (høhø, "thumb drive") og en zombie-maske som ser overraskende skummel ut. Det eneste som ikke er med... er selve spillet. Samleutgaven koster $69,99 i USA (uvisst hva den blir å koste i Europa), og du må så klart kjøpe standardutgaven av spillet til $29,99 i tillegg, får ha noe å putte i stålcoveret.

Jeg antar at denne trenden med å ikke legge ved selve spillet i samleutgaver (Battlefield 1, Mass Effect: Andromeda, Halo 5: Guardians og Resident Evil 7: Biohazard hadde alle samleutgaver hvor selve spillet ikke var med), kommer av at mange gjerne kjøper spillet digitalt, og ikke har lyst til å betale for samme spillet to ganger. Kall meg gjerne gammeldags, men jeg synes det virker litt rart. Hva synes du?

State of Decay 2